Wie ben ik?

Mijn naam is Walther Suk, geboren januari 1966. Gequalificeerd coach, werkzaam in Alkmaar. Bij behandelingen ga ik terug naar de oorsprong van het probleem. Die ligt altijd in het verleden. We herprogrammeren je gedachtenwereld van ondermijnend naar opbouwend. Vervolgens bied ik je tools aan om met de nieuwe inzichten nieuwe wegen in te slaan. Je ontdekt onvermoede talenten waarmee je betere omstandigheden voor jezelf kunt creƫren.

Mijn jonge jeugd was best wel moeilijk; ik ben met behoorlijk wat ballast op mijn schouders het volwassen leven in gegaan. Vanaf 1995 ben ik begonnen deze ballast stapje voor stapje op te ruimen. Te beginnen met behulp van klank- en energiehealings, later regressie- en reĆÆncarnatietherapie, beiden in Zaandam. Er volgden nog meer technieken zoals onder andere co-counseling.

Na een lange weg van vallen en opstaan heb ik, met hulp, weer vaste grond onder de voeten gekregen. Zodoende begrijp ik de obstakels die een mens kan tegenkomen en weet ik hoe die te overwinnen. Deze ervaring neem ik graag mee in mijn werk; andere mensen die in de put zitten hun kracht laten terugvinden en de harmonie in hun leven terug te brengen..

Daarbij werk ik met compassie, mededogen, geduld en begrip. Zonder oordeel kijken we de moeilijkste gevoelens in de ogen; niets menselijks is ons vreemd. Ik zal je telkens weer met zachte hand uitnodigen naar binnen te gaan en de liefde te voelen die onder je pijn verborgen ligt. In ieder mens ligt een diamant verborgen. Ik laat je je innerlijke diamant weer zien.