Meditaties & Visualisaties

Grondingsmeditatie Regelmatige beoefening van deze meditatie biedt bescherming tegen ongewensde invloeden van buitenaf en is bevorderlijk voor de algehele stabiliteit.

Christuspoort. WAARSCHUWING: DIT IS EEN KRACHTIGE HEALING! ER KUNNEN GEVOELENS NAAR BOVEN KOMEN DIE JE LANG ONDERDRUKT HEBT EN DAT KAN HEFTIG ZIJN. BELUISTER DEZE HEALING ALLEEN ALS JE BEKEND BENT MET HEALING EN MET DE ASTRALE WERELD.
De Christuspoort werd door Jezus Christus en Maria Magdalena, de vrouwelijke Christus, tijdens hun laatste leven op Aarde vaak ingezet bij hun genezingen. Het brengt een hoogfrequent energieveld van onvoorwaardelijke liefde teweeg dat heling mogelijk maakt. Tijdens deze healing roep ik de Lichtmeesters van de Goddelijke Wereld aan om heling aan de luisteraar te voltrekken. Stel je open voor de helende handen van de Aartsengelen en de Lichtmeesters, en geef je over aan je innerlijke wereld tijdens deze healing.

Invocatie aan de Lichtwezens ter bescherming en ondersteuning van de Lichtwerkers op Aarde.
Waar de donkere krachten terrein verliezen, worden ze grilliger en onberekenbaarder in hun pogingen voet aan de grond te houden in deze wereld. In de energie hebben ze al verloren, maar in de aardse, materiële wereld wordt de strijd grimmiger. Nu hebben ze het voornamelijk op de Lichtwerkers gemunt, want die vormen een bedreiging voor hun plannen om de mensheid als hun slaven te onderwerpen. Daarom deze oproep aan de Aartsengelen, Verrezen Lichtmeesters, Sananda (Jezus Christus en Maria Magdalena als één ziel) en onze gidsen, om de Lichtwerkers bij te staan in hun taak om Licht in de wereld te brengen en de mensheid te beschermen voor de invloed van de duisternis: