Energetische huisreiniging

Huisreiniging

Het kan gebeuren dat je je in je woning niet helemaal op je gemak voelt. Een onrustig gevoel, moeheid elke keer wanneer je in een bepaald vertrek bent geweest, of stemmingen waar je geen verklaring voor hebt. Sommige mensen voelen zelfs duidelijk een aanwezigheid die ze niet kunnen verklaren. Dit kunnen tekenen zijn dat er energieën in je woning aanwezig zijn die er niet thuis horen.
In veel gevallen is het mogelijk om met wierrook en meditaties dit zelf op te lossen. Intentie is immers een sterke kracht. Het kan ook mogelijk zijn dat er in je woning een ziel van een overleden persoon ronddoolt. Zo had ik een keer een geval van iemand die in de zolderkamer boven zijn slaapkamer altijd ramen en deuren hoorde klapperen. Terwijl alle ramen en deuren gesloten waren. Hier was dus geen logische verklaring voor. Deze waarneming werd bevestigd door andere mensen die ook in die kamer geslapen hadden, hoewel de moeder van deze jongen niets hoorde. Op verzoek van de moeder van het gezin heb ik kontakt gemaakt met deze woning en kwam tot de conclusie dat hier inderdaad een overleden ziel ronddoolde.

Dit is dus inderdaad mogelijk. Wanneer je dergelijke onverklaarbare waarnemingen hebt, denk dan niet dat je gek aan het worden bent. Evenmin is het nodig om bang te worden en in paniek te raken omdat ´het spookt in mijn woning´.

Wat ik doe is; ik stem me af op je woning en neem waar wat er aan energieën aanwezig zijn. Daarvoor heb ik een foto van je woning nodig. Het makkkelijkste is als je me je adres en woonplaats geeft. Dan kan ik via google streetview verbinding maken, puur en alleen door je huis te zien.
Als er dolende zielen aanwezig zijn, stuur ik ze naar het Licht. Dan heb je geen last meer van ze.
Het kunnen ook je gidsen zijn, in dat geval ga ik in overleg met ze om te vragen wat ze van je willen. Dit kan een verrijking voor je zijn omdat je leiding kunt ontvangen als je je open kan en durft te stellen. Daar zet ik te zijnertijd een geleide meditatie voor op deze site.
In het geval dat het overledenen zijn die de missie hebben om je bijvoorbeeld te ondersteunen, ga ik ook in overleg. Het kan een grootouder zijn of een ander familielid, die met je wil communiceren. Bijvoorbeeld om te zeggen dat ze het goed maken in gene zijde.

Na het reinigen van je woning van entiteiten, is het mogelijk om verdere reiniging en energetische versterking van je woning uit te voeren. Je kunt witte salie branden in alle vertrekken en daarna door laten luchten. Ook is het mogelijk dat ik je woning een Munay ki-inwijding geef van de Banden van Kracht, tweede van de reeks Munay Ki inwijdingen. Dit geeft een sterk lichtveld met een effectieve bescherming tegen zware energieën. Zelf merk ik dat elke keer wanneer ik de Banden van Kracht van mijn woning activeer, de hele omgeving rustig wordt. De buren, de straat, en de energie in je woning gaat omhoog. Dit is een greep uit de mogelijkheden.

NB; indien het huis op een aardstraal staat, kan ik niets doen.

Neem kontakt op